Vibrátor je dnes stejně běžný předmět každodenního užití jako třeba kartáček na zuby. Existují ale hračky, jejichž pokročilé technologie, nové materiály či novátorské přístupy k sexualitě odsunou starého gumového přítele na dno šuplíku. Pojďme si užít sex jako nikdy před tím!

Pro zkušené erotomany

Elektrosex hýbe světovými ložnicemi čím dál tím víc. Je to vzrušující, je to žhavé a někdy to dokonce může trochu bolet. A v tom je právě ta slast. Zařízení, jež produkuje elektrovýboje, si můžete zavést do vagíny nebo análního otvoru, případně použít nástavec a kroužit jím po celé pokožce těla. Elektřina vzbuzuje pocity v různém rozmezí, od příjemného brnění přes vzrušující intenzitu až po vnímání na samé hranici mezi slastí a bolestí. Záleží jen na vás, jak moc si pustíte zařízení produkující elektrické impulsy k tělu, případně do těla.

My dva z konce světa

Sex na dálkové ovládání se stal hitem v době koronakrize, kdy byly tisíce lidí kvůli zavřeným oblastem odtrženi jeden od druhého. Je vaše láska na druhém konci světa? Vůbec nevadí! Stačí si pořídit párovou sadu erotických pomůcek, stáhnout si příslušnou aplikaci, zaujmout pohodlnou polohu a… Vibrátor, který si dáma vašeho srdce zavede, můžete vy na dálku ovládat pomocí mobilního telefonu. Ona se zase propojí s vaším vibračním kroužkem na penis, případně masturbátorem. Hrajte si spolu, i když se zrovna jeden druhého nemůžete dotýkat napřímo.

Mlčenlivý gigolo

Stojí pevně na svých kovových nohou a všechnu energii vkládá do jediného pohybu – dovnitř a ven. Řekněme si to napřímo, tenhle stroj byl vyvinut pouze za jedním účelem. Aby vás ošukal. A ne jednou. Ale desetkrát. Stokrát. Tisíckrát. Kolik vydržíte, tolik vám dá. A klidně ještě víc. Šukací stroje si pořizují kluci i holky, s partnerem i bez, pro každého se něco najde. Pro dámy přirážecí takovou rychlostí, že ani nestihnou počítat orgasmy, pro pány masturbátory s tak intenzivním sáním a stimulací penisu, že hrozí závislost. Takhle vám to prostě partner z masa a kostí neudělá. Ale klidně ho přizvěte, tahle trojka se může stát vaším top erotickým zážitkem života.

Prdelka vášnivé dvacítky

Moderní materiály jsou tak dokonalé, že nepoznáte, zda plácáte po zadečku nadrženou kočičku nebo „jen“ realisticky vymodelovaný masturbátor ve tvaru ženských hýždí obdařených oběma otvory. Těmi jsou odlitky skutečných vagín a análních otvorů, teplé a měkké, jako byste vklouzli pod peřinu k velmi přítulné dámě.  Její pokožka není vůbec chladná, ale měkká, teplá a poddajná. Stejně příjemné materiály si mohou dopřát i ženy, protože i hračky pro ně se vyrábějí z materiálů připomínajících dotyk opravdové lidské pokožky.

Chytrý autopilot

Nemusíte dělat vůbec nic, jen přiložit, zapnout a čekat, jak si s vámi pohraje. Womanizéry jsou pro ženy stejně skvělý vynález jako automatická pračka nebo antikoncepční pilulka. Osvobodí tělo i duši, zůstanou jen dokonalé požitky. Pokročilé technologie totiž umožňují bezdotykovou stimulaci klitorisu, ovšem pozor. Intenzita je mnohem větší, než kdyby na ženě „pracovali“ tři muži najednou. Womanizéry nové generace jsou totiž vybaveny autopilotem, který podle reakce v intimních oblastech ženy pozná ještě i pikosekundu dřív, než žena sama, že má přidat na intenzitě vibrací. Díky tomu se dostaví vyvrcholení zcela nové a nečekané kvality.