Co nám nadělila matka Příroda nemusí zůstat neměnné. Metody vylepšení nebo omlazení intimních partií využívá čím dál víc mužů i žen. A nemohou si vynachválit, o kolik se jejich intimní prožitek zlepšil. Tak se podívejme, co je k mání.

Každý rok je znát. Vagína není výjimka. Od třicátého roku klesá její pružnost a nechceme býti špatnými proroky, ale v důsledku toho by mohlo časem klesnout i něco u partnera… K mužům se ještě vrátíme, nejdřív ale napravíme to, co způsobil čas a možná i porody. Zpevnit a omladit vaginální stěny lze sice chirurgicky, ale kdo by hned myslel na nejhorší. Existují mnohem elegantnější a rychlejší způsoby – ošetření laserem nebo radiofrekvencí je neinvazivní a trvá pár minut. A jak to vůbec funguje? Při laserovém omlazení vaginy se prohřívá tkáň, což aktivuje tvorbu kolagenních vláken. Díky tomu se tkáně zpevňují a napínají. Výhodou ošetření je rychlost a přesnost a ihned po něm se můžete vrátit do běžného života. Anebo do postele.  Efekt omlazení pochvy nabíhá postupně, tak jak dochází k tvorbě nového kolagenu. Další, velmi efektivní variantou je využití radiofrekvenčního přístroje. Ten nastartuje obnovu kolagenu a elastinu, čímž se vaginální stěna zpevní a zvýší se její pružnost. Omlazení vaginy radiofrekvencí je komfortní, nebolestivé a mnoho žen právě díky němu zažilo svůj první orgasmus. (Nutno podotknout, že ne při zákroku…) Omladit podobnými metodami se dají i stydké pysky, kterým pár laserových „seancí“ dodá pružnost, jakou pamatují naposledy ve dvaceti.

A co muži?

Zvětšit penis? Žádný problém! Topořivá tělesa sice zatím nikdo nenaklonoval, ale objem se dá dodat buď pomocí vlastního tuku, nebo aplikací kyseliny hyaluronové. Tímto způsobem se dá mužská chlouba „nafouknout“ až o třicet procent. To už stojí za úvahu, co říkáte, pánové? Efekt zákroku se ještě zvýší, pokud se tuk odebírá z bezprostředního okolí penisu, kdy penis opticky vystoupí a jeví se větší. Sice jen na pohled, ale každý bod se počítá. A co kdyby si muž přál delší penis? I tady se najde řešení. Metoda spočívá v uvolnění vazů penisu v oblasti stydké spony. Ačkoliv se jedná o zákrok, který je zejména optický, může muži výrazně zvýšit sebevědomí. A co si budeme povídat, sebevědomý chlap dokáže v posteli obdivuhodné kousky.

Když je problém velký. Hodně velký…

Zatímco muži bojují o každý milimetr, ženy mají největší mindrák z toho, že mají příliš velké či asymetrické stydké pysky. Nejhorší pak je, když malé pysky přesahují velké. To je problém, které ženě přináší potíže nejen funkční, ale i estetické – a tím pádem i psychické. K poškození stydkých pysků může dojít také v důsledku úrazu nebo těžkým porodem. Vše se ale dá napravit velmi efektivně, a to chirurgickou úpravou, tzv. labioplastikou. Při ní operatér nejen upraví velikost a tvar malých i velkých stydkých pysků, ale provede i jejich zpevnění.  Je to něco jako dva v jednom, zákrok je poměrně šetrný a s krátkou dobou rekonvalescence. Efekt a dopad na intimní život ženy je ale neuvěřitelně pozitivní.