Každou vteřinu se ve světě prodá sedm tabletek preparátu Viagra. Ano, to je ten, díky kterému jsou muži stále připraveni dobýt ženské tělo. Anebo mužské. Anebo ženské i mužské. To už každý podle svého, jak je ctěná libost. Mimochodem, statistiky uvádějí, že homosexuální páry si užívají sex častěji než ty heterosexuální.

Ať už patříte do jakékoliv skupiny, vězte, že i vy ve statistikách figurujete. Anebo brzy budete. Podle průzkumu firmy vyrábějící ochranné pomůcky vyplývá, že Češi souloží jednou za čtyři a půl dne. Světový průměr je jednou za tři a půl dne, takže ani moc nepokulháváme. Nejčastěji si sex užívají Řekové, jenž souloží stočtyřiašedesátkrát za rok. Za nimi následuji Brazilci se 145 styky. Francouzi a Američané mají průměrně kolem sto třiceti pohlavních styků za rok. Jestli otevíráte server za účelem koupě letenky do Atén či do Paříže, tak pozor, každý den se nějakou pohlavní nemocí nakazí ve světě zhruba 350 tisíc párů.

Kdo komu lže?

Nikdo se asi nebude divit, když se dozví, že muži mají o 16 % sexu více než ženy. Muži uváděli, že mají sex průměrně 78,5 krát ročně, zatímco ženy 57,2 krát. Pokud vám tahle čísla nesedí s celosvětovými statistikami počtů pohlavních styků, pak se není co divit. Muži si v dotaznících většinou přidávají, zatímco ženy mají tendenci spíše ubírat, aby je náhodou nikdo neměl za poněkud, ehm, rozdávačné. Stejně se to má i s počtem sexuálních partnerek či partnerů, kdy muži uvádějí průměrně 9,3 žen za život, zatímco ženy necelé čtyři muže. Ale kdo ví, jak je to doopravdy.

Nejpřesnější tedy nakonec budou statistiky, které si vedete ve své vlastní ložnici. S jistotou lze říci, že z profesí nejvíc skórují umělci. Básníci, herci, malíři, zpěváci, fotografové, to jsou šťastní muži a šťastné ženy s životem naplněným erotikou.  Studie Indiana University uvedla, že právě oni mají o 233 % víc sexuálních partnerů než lidé v jiných profesích. Je to celkem pochopitelné a souvisí to s přitažlivostí prostředí, kde se umělci pohybují. Co si budeme povídat, ajťáka by na přední příčky stejně nikdo netipoval. I když kdo ví. Dvacet procent lidí totiž uvádí, že měli aspoň jednou styk s kolegou na pracovišti. A vzhledem k tomu, že ajťáci jsou v podstatě nejvíc důležití lidé ve firmě, nakonec mohou přední příčky atakovat.

Divadlo v ložnici

Na délce záleží. Zejména pokud jde o penis. Zajímavé ale je, že víc mužům než ženám. Buď, jak buď, průměrná délka mužského přirození je ve ztopořeném stavu nějakých dvanáct a půl centimetru. Podle měření španělských vědců v Evropě drží rekord Francouzi (16,1), na paty jim šlapou, považte, Češi s průměrem 15,89 cm. Tamtadadá, to si zaslouží fanfáru! Celosvětově nejdelší penisy mají Jihoameričané, nejkratší Asiaté. Co má však většina mužů stejné, je to, že by raději měli přirození větší. Zbytečné strachy, pánové. Většina nervových zakončení, která přispívají k ženskému orgasmu, je totiž umístěna na povrchu pochvy a v prvních dvou centimetrech vaginálního kanálu. Navíc z průzkumů vyplývá, že ženy mnohem více než délka penisu zajímá, zda je muž čistotný. A taky to, že během půlhodiny sexu spálí 200 kalorií. To pak ženě ani nevadí, že občas hraje vzrušení i orgasmus. Hlavně, že se při tom hubne! Herecký výkon v posteli podle statistik přiznává 48 % žen.

Penis v číslech

Protože se muži rádi poměřují, dopřejme si ještě pár údajů k jejich největší chloubě. I když některé věci dávno vědí. Třebas to, že v největší kondici je penis po probuzení a z hlediska věku si nejvíc zábavy užije mezi osmnáctým a pětadvacátým rokem. Kolem třicítky začíná sexuální výkonnost i apetit pomalu klesat, i když jsou muži, kteří i po šedesátce radostně souloží dvakrát týdně. Pokud jim to ovšem dovolí partnerka.

Průměrný muž ejakuluje za život přibližně sedm tisíckrát. Při tom se pokaždé uvolní cca 4 ml ejakulátu, což za celý život dá dvacet osm litrů. Rychlost ejakulace dosahuje cca pětačtyřicet kilometrů v hodině, ovšem je-li muž nadmíru vzrušen novou ženou či novou praktikou, může to být více na objem i rychlost. A jestli si myslíte, že na světě nemůže být muž, který nemasturbuje, pak se mýlíte. Je jich celých pět procent. Zbylých pětadevadesát procent si tuto zábavu sice neodříká, přesto se čtyřicet procent z nich cítí kvůli masturbaci provinile. A my se ptáme, proč? Vždyť jde o sex s člověkem, kterého máte ze všeho na světě nejraději!