Den vašeho narození neurčuje jen termín bujarých oslav, ale také to, jací milenci či jaké milenky dokážete být. Tak schválně, děláte svému znamení čest?

Aby nebylo mýlky, nejde o to, že vodní znamení to mají nejradši mokré a nejvíc si užijí při hrátkách ve vaně či pod sprchou. A zemská znamení také jednoznačně nepreferují zemitost a jakousi neurvalost, jaká je připisována těm, kdož bývají napevno spjati s rodnou hroudou. To by bylo příliš zjednodušené a nepotřebovali bychom astrology. A vlastně ani sexuology. Takže jak to tedy s námi je?

Vášnivé citlivky od vody

Sex jako prostředek k budování fyzické kondice, to není nic pro Raka, Štíra nebo Rybu. Vodní znamení jsou totiž ze všech nejvíc citlivé. Ne, že by si tito lidé nedokázali užít živočišno, ale dělá jim dobře, když mají vše propojené s city a pocity. Na ty dají víc než na tělesné touhy. Je známo, že vodní znamení jsou vášnivá a kdo se s nimi kdy zapletl, neumí si představit, že by zrovna oni dokázali žít v celibátu. Mýlí se. Stejně jako si sex užívají se od něj dokážou odstřihnout, když nemají to své duchovno. Je to výhoda? Nevýhoda? Jak se to vezme. Každopádně, máte-li doma vodní znamení, dopřejte partnerovi či partnerce příběh o velké lásce a pak dostanete vše, po čem vaše tělo touží. Běda ale, pokud jejich city zklamete. Sibiřský mráz by se od nich mohl učit! Na druhou stranu citlivost duše jde většinou ruku v ruce s citlivostí těla. Erotogenní zóny proto nemusíte hledat, vodní znamení jsou jimi pokryty od hlavy k patám. Anebo ploutvím.

Smyslní požitkáři země

Dají víc na doteky než na slova. Býka, Pannu nebo Kozoroha můžete zahrnout verši a nebude vám to nic platné. Vytáhněte na ně ale nejnovější model vibrační hračky a máte o zábavu na několik nocí postaráno. Mohlo by se zdát, že tohle znamení inklinuje ke krátkodobým románkům a někdy tomu tak skutečně je. Ovšem jen do té doby, kdy najdou protějšek, který pochopí, o co tady jde. Užít si své tělo, jakkoliv je nedokonalé, vychutnat si každý dotek, přijmout pevní stisknutí hýždí či štípnutí do bradavky, polechtání peříčkem kolem análního otvoru, to všechno vodní znamení přijímají s nadšením a radostí, kterou dokážou násobně oplatit. A umí být za smyslné potěšení vděční a věrní. Jako partneři vás zklamou málokdy, jako milenci nikdy.

Rajcovní bytosti zrozené z ohně

Beran, Střelec a Lev. Už z pojmenování těchto ohnivých znamení je patrno, že jsou zaměřeni a soustředěni na cíl. Prostě na to vlídnou bez dlouhých cavyků. Sex berou velmi sportovně, dalo by se říct výkonnostně. Užijete si s nimi dlouhé hodiny milování, někdy se budete cítit jako štvaná zvěř. Kdo má tuhle roli rád, nebude už nikdy chtít nic jiného. Ohnivá znamení dokážou dokonale vypnout hlavu, je-li před nimi objekt jejich sexuálního zájmu. Nejdou ale na věc bezhlavě, nicméně více se řídí pudy, než aby si vypočítali, jaký efekt bude mít ta která technika. Sex s nimi bude živočišný a vyčerpávající tím nejlepším myslitelným způsobem. Pokud jde o pomůcky, nepotřebují je. Leda tak pouta a lubrikační gely, zbytek si dokážou obstarat vlastními silami. Pokud ale přijdete s návrhem na oživení a objednáte si novou hračku podle svého gusta, nebudou nad tím kdovíjak přemýšlet. Prostě ji popadnou a udělají s ní přesně to, k čemu je určená. A že to udělají pořádně a s vervou, na to vezměte robertka!

Experimentátoři poletující vzduchem

Na opačném pólu, než jsou ohnivá znamení, stojí Blíženci, Váhy a Vodnář čili znamení příslušející k živlu vzduchu. Velmi rádi experimentují se svým tělem i s tělem partnerky či partnera. Hodně nad sexem přemýšlejí a zkoumají, co všechno by se dalo ještě vymyslet, aby to bylo lepší a rajcovnější. O nejrůznější překvapení s nimi není nouze, se vzdušným znamením v posteli nuda nehrozí! Potřebují se ale uvolnit a cítit důvěru. Bez toho se nikdy pořádně neodvážou. Je pro ně důležité porozumění, ostatně to vychází z jejich přirozenosti, kdy chtějí všemu přijít na kloub. Šance, že odhalí tajemství, jak prožít ten nejlepší sex, je proto velká!