Jedna skupina mužů je omámena kypícími ňadry, tu druhou zase fascinuje dobře tvarovaný zadek a štíhlé nohy. Co z toho plyne? A kdo je na tom líp?

Horňáci

Bez urážky se dá říct, že jsou to takoví skrytí mamánci. V kojeneckém věku se upnuli na maminčin prs a od té doby se od něj nemohou odtrhnout. Poznáte je velmi jednoduše, protože při setkání se ženou hypnotizují její hrudník. A pokud sáhnou po pornu, tak si vždycky vyberou to, ve kterém figurují majitelky obřích melounů.

Mimochodem, je jim většinou úplně jedno, jestli jsou přírodní nebo umělé, u horňáků před kvalitou vítězí kvantita. A to se samozřejmě týká i bradavek –čím větší, tím lepší! Když se s takovým mužem dostane vnadná dáma pod peřinu, čeká ji milování jako z argentinských telenovel – ze začátku jí bude vášnivě žmoulat ušní lalůčky, pak přejde k šíji a nakonec se intenzivně zaměří na prsa. Ty krásné a bohaté hory rozkoše bude hladit, mačkat a cumlat. Je téměř jisté, že dojde i na hrátky typu “falešný zásun”. Základ jsou prsa potřená olejem či lubrikantem pěkně přimáčknutá k sobě. A mezi nimi penis, jehož majitel se právě ocitá v sedmém erotickém nebi.

Dolňáci

Jejich zálibné pohledy věnované dámskému pozadí, bokům a nohám nebijí tolik do očí. Velmi rádi pouštějí ženy do dveří či je nechají stoupat před sebou po schodech. Čím vice u toho dáma vrtdí zadkem, tím lepší den pak mají. Na dolňáky navíc působí i vůně ženského přirození, hladká kůže nebo třeba upravené nehty na nohou. A pozor, víc než důležitý je pro ně i tvar zadku. Dietářky, které dělají še proto, aby měly pozadí malé a ploché, mají smůlu. Tihle pánové si potrpí na objem, milují, když je na co sáhnout! A taky to často dělají – třeba při obyčejném obejmutí na uvítanou.

Co od nich čekat v posteli? Určitě žhavou jízdu zezadu, kdy chytí ženu za půlky a bude se s nadšením kochat. Taky ho bude bavit, když kolem něj bude dáma různě omotávat nohy. Pokud se najde taková, která bude chtít svého dolňáka obvzlášť potěšit, může mu v rámci předehry předvést sexy pohyby ve stylu harémové tanečnice. Stačí si dát kolem boků průhledný šátek a pak jimi jemně pohupovat a kroutit. Bez kalhotek, prosím!

Co na to vědci?

Mužské preference samozřejmě neunikly ani odborné veřejnosti. Ta díky všemožným průzkumům přišla na to, že chudí a hladoví preferují bujné vnady, na rozdíl od bohatých a sytých, kteří upřednostňují malá prsa. Obliba ženského zadku zase souvisí z s touhou po pořádku. Dolňáci často pracují v hospodářství, vedou spořádaný život a přejí si hlavně úspěch. Naopak ti, kteří jsou u vytržení z dekoltů, bývají rádi středem pozornosti a raději mluví než konají. Co se týká zeměpisné polohy, fortelný zadek jednoznačně vede v Africe, Jižní Americe (jedině v Argentině vládnou prsa), na Blízkém východě a ve Střední Americe. Prsa ovládají muže v celé Asii, stejně jako v Grónsku, Finsku a až na výjimky i v Evropě.