Dotek nahé pokožky je sice rajcovní, ale ne vždycky je žádoucí se při sexu svlékat. Naopak, jsou situace, kdy správná volba oblečení dokáže s partnerem divy. A tentokrát opravdu nemáme na mysli ani krajky, ani latex. Pojďme se raději podívat do půjčovny dámských kostýmů…

Zapomeňte na zdravotní sestřičku nebo krásnou pokojskou. Ty už jsou z porna dost okoukané, chce to něco víc odvážného, co vyvolá moment překvapení. Hlavně žádné upejpání. Muži jsou vysoce vizuální stvoření a potřebují silné podněty. Mimochodem, za nejpřitažlivější barvu považují červenou, která na ně působí jako dokonalé afrodiziakum – vzbuzuje vášeň a dokáže celkem rychle navodit pocit touhy. Takže ústa pěkně do ruda a hurá na věc, respektive do sexy oblečku.

1. Jeptiška

Sní váš partner o stydlivé dívce s pohledem plaché laně? Zlobivé holky nebo rovnou dračice mu nic neříkají? V tom případě je pro vás kostým služebnice boží naprosto ideální. A žádné obavy, do kostela či na faru pro něj chodit nemusíte, běžně se prodává v sexshopech. Vybrat si můžete ten klasický s límcem a plachetkou, nebo přitvrdit a zvolit latexový model s výrazným křížem na prsou, jehož součástí je i bičík na neposlušné hochy.

2. Cukrářka

Láska prochází žaludkem, tak proč svému milému nenaservírovat něco hříšně sladkého (nebo sladce hříšného)? Co třeba sexy dívku, která dělá život sladší! Stačí si obléknout nabíraný top se šněrováním na přední straně, roztomilou zástěrku a kalhotky V-string (mají vepředu i vzadu kus látky ve tvaru písmene V, které jsou spojené okolo těla tenkými proužky). No a pak už en ozdobná čelenka s mašlí do vlasů a do ruky spray s lahodnou šlehačkou, kterou si můžete navzájem ozdobit intimní partie. Uvidíte, že mu potečou sliny! 

3. Batmanka

Ať žije emancipace! Proč by legendární komiksová postava, která se dostala i na stříbrné plátno, nemohla být žena?! Stejně drsná, neústupná, zásadová… A k tomu samozřejmě zatraceně sexy, o což se postarají přiléhavé šaty, černá maska, dlouhé rukavice a tanga. Symbol netopýra, který Batman pyšně nosí na hrudi, potřeba nebude – v pravou chvíli odhalte hrudník a využijte toho, co vám nadělila příroda. Efekt bude okamžitý.

4. Školačka

Vytáhněte ze skříně tu nejkratší sukni, triko či košili s pořádným výstřihem a barevné podkolenky. Na hlavě vykouzlete dva roztomilé culíky, na pusu dejte lesk a do ní, pro začátek, třeba obří růžové lízátko… A nezapomeňte, že hrajete neviňátko – předstírejte, že jste se ještě nikdy nemilovala a pořád věříte tomu, že děti nosí čáp. Uvidíte, že se váš protějšek přetrhne, aby vás náležitě poučil.

5. Žena v síti

Dáváte přednost poněkud drsnějším metodám? A milujete pružné materiály? Zahrajte si na “krásného motýla” lapeného do síťky. Kupte si v sexshopu speciální síťovaný vak s otvory nahoře i dole, který člověka omezuje v pohybu a stylizuje ho do role kořisti, jež je zcela závislá na tom, co s ní její protějšek udělá… Cítíte to vzrušení na obou stranách? Ty nenechavé ruce, které se snaží prozkoumat každý milimetr vašeho odevzdaného těla? Užijte si to a prožijte, sex je hra.