Globální výrobce kondomů se rozhodl zjistit, co ženy v posteli milují a co naopak přímo nesnášejí. Důvod této unikátní ankety není znám, ale možná jednoho dne najdeme v krabičce přibalený návod na použití ženy doplněný o nežádoucí účinky, způsob užívání a zapovězené kombinace. Proč ale čekat, když výsledky průzkumu známe už teď?

Hlavní a nejdůležitější zásadu nemusíte hledat v žádné anketě, každý průměrně inteligentní muž si ji domyslí sám. Nikdy do postele netahejte cizí ženu, byť byste o ní „jen“ mluvili, a to třeba negativně. Dáma se musí cítit býti královnou, a to dokonce i tehdy, hrajete-li si v rámci oživení sexu na služku a pána. A královna může být vždycky jenom jedna. Žena pro muže udělá v podstatě cokoliv, jen ji partner musí umět správně naprogramovat. Nejkrásnější, nejúžasnější, nejrajcovnější. To jsou tři hesla, které vám otevřou bránu. A dál?

Sex, hormony, rock´n´roll

U ženy se v posteli můžete spolehnout na jednu věc – že se nemůžete spolehnout na nic. Málokterá totiž preferuje jediný způsob sexu. Její touhy a fantazie se neodvíjí od libida, jako to mají muži, ale od hormonální hladiny, která během měsíce značně kolísá. Jednu chvíli je za holčičku, za pár dní máte doma uragán. Co s tím? Žádné zkratky! Ženské touhy začínají někde v krajině srdeční, pak to pokračuje k mozku a má-li muž štěstí, nakonec doputuje tam, kam by on nejraději zamířil rovnou. A také to často dělá, což je největší chyba! Co ženy opravdu nemohou vystát, je fakt, že partnera na jejich těle zajímají pouze bradavky a vagína. Jedna ruka ve výstřihu a druhá v kalhotkách, to je zaručený způsob, jak sám sobě vystavit stopku. Ale ano, ženy také milují rychlovky. Jenom to není první volba. Pokud si ale muž dá tu práci s různými oklikami a začne trpělivě třeba u hlazení chodidel, hnětení zadečku, případně šimrání za uchem, po pár minutách si už bude moci dělat, co se mu líbí.

Něžná tygřice

Stejně riskantní jako zkratka může být špatný odhad nálady. Na ženách je krásné a zároveň příšerné to, že nikdy nevíte, jak zareaguje. Jeden den by dáma vrněla jako koťátko, druhý den je ale schopná temně vrčet a kousat jako tygřice. Muži se proto vyplatí být všímavý k signálům, které žena vysílá. Má-li tendenci choulit se – ať už do deky, nebo do náruče, velká divočina z toho asi nebude. Na druhou stranu si oba užijí dlouhé a velmi sofistikované milování. Zvlášť, když ho muž podpoří jemným hlazením, drobným stiskem boků či lehkým kousnutím na krku, klíční kosti nebo v podpaží. Tam to ženy podle průzkumu obzvlášť rajcuje!

Jakmile během předehry žena odkryje a nabídne vše, co muž normálně dlouho dobývá, může si být jistý, že je čas a příležitost posunout hranice. Vulgární slovo, poplácaní po zadku, zatahání za vlasy, silou přitisknuté ruce k matraci, to vše povede k bouřlivému orgasmu. Líbilo so vám to? A chcete ještě? Pak se vyvarujte jedné z dalších fatálních chyb – to, že žena reaguje vášnivě na vulgarity a hrubší zacházení, neznamená, že je založením tvrdé nátury. Naopak. Čím drsnější sex prožijete, tím víc ji po vyvrcholení musíte dát najevo svou lásku a něhu.

Víme, není to jednoduché a čert, aby se v ženě vyznal. Ale tvrdil snad někdy někdo, že skvělý sex je na lusknutí prstů?