Vlhké polibky v klíně a jazyk na nejcitlivější části mužského těla… Muži to mají rádi, ale některé dámy váhají. Ne snad, že by se jim do orálního sexu nechtělo. Ale nejsou si jisté technikou.

Žádný problém! Vyzpovídali jsme za vás muže, co přesně je vynese do sedmého nebe. ”Líbí se mi, když se milenka k mému penisu chová jako k mým rtům, lačně ho zahrnuje polibky. A nezapomíná ani na přilehlé části, třeba na varlata nebo vnitřní stranu stehen. To mi přijde neskutečně smyslné,“ zasnil se jedenatřicetiletý Petr a ještě zavzpomínal na bývalou lásku, která mu předvedla ještě o stupínek větší rozkoš. “Když si mě vzala do úst, sama při tom začala masturbovat, což mě fascinovalo. Pohled na to, jak si užívá přímo před mýma očima, a jak zároveň dráždí i mě, mě dostával do sedmého erotického nebe. Škoda, že náš vztah skončil, tohle bych si rád dopřával častěji.”

Člověk holt nemůže mít všechno. Ale to neznamená, že by se o některé zážitky přestal pokoušet. Jaká další inspirace tedy vyplynula z naší rychlé ankety?

Varlata v dlani a hlava přes postel

– Na orálním sexu mě nejvíc rajcuje takové to slastné prodlužování, kdy partnerka ledabyle a velmi pomalu klouže jazykem milimetr po milimetru po mém penisu a já cítím, že se blíží slastný pocit vyvrcholení. (Kamil, 34 let)

– Už vám někdy holka na penis dýchala horkým dechem? A nejlépe v okamžiku, kdy jste čekali, že půjde tvrdě na věc a začne vás dráždit jazykem? Tomu se říká překvapení! Navíc neskutečně sexy a velmi provokativní. (Patrik, 25 let)

– Zbožňuju, když manželka při orálním sexu drží moje varlata, nejlépe obě v jedné ruce, a čas od času je lehce stiskne. To, že se věnuje oběma mým citlivým partiím najednou, je pecka a dvojnásobný prožitek. (Honza, 38 let)

– Po mnoha letech společného života jsme se se ženou dopracovali k technice, během níž ona leží na zádech, hlavu má přes okraj postele a já jí v podřepu nad ní vsouvám a vysouvám penis do pusy. Přitom se jeden druhému díváme do očí. Je to rajcovní a neksutečně intiminí zároveň. (Martin, 52 let)

– Když žena svolí a umožní mi vyvrcholit jí přímo do úst, cítím až nadpozemskou energii. Když se ale v cílové rovince lekne, trhne sebou a přestane, je to rána pod pás. Erotická nálada se vypaří jako pára nad hrncem. Takže moje rada zní: když se pustíte do orálu, dotáhněte ho až do konce a se vším všudy. (Jakub, 48 let).

– Jsem nadšený, když si moje holka namaluje pusu křiklavě rudou rtěnkou. Tahle barva plus její plné a měkké rty na mě působí jako rudý hadr na býka. Je v tom vášeň, láska, sexuální touha. A co teprve, když má ta rtěnka chladící nebo naopak hřejivý efekt… (Daniel, 40 let)

– Za fantastickou považuju kombinaci orální sex plus masáž zadku. Zatímco mě partnerka orálně uspokojuje, položí obě ruce na spodní stranu mých hýždí a pomalu je masíruje směrem nahoru. Je to slast! (Karel, 58 let)

– Pro mě je nejdůležitější tempo. Když mě žena uspokojuje monotónně, je to trochu nuda. Když ale začne bez zábran střídat rychlé a pomalé tahy, jsem z toho fakt vedle a užívám si to na tisíc procent. (Vladimír, 63 let)

– S přítelkyní jsem nedávno objevili náhubek pro lepší orální sex. Je o velmi šikovnou věcičku, která její ústa udrží stále otevřená. Navíc je z pružného, lékařského silikonu a na výběr máme několik barev – od sytě červené až po černou. I to je velmi vzrušující. (Miloš, 55 let)

– Při orální sexu potřebuju, aby žena vzdychala, kňourala, mručela nebo sténala. Je to pro mě signál, že si naše spojení naplno užívá, že to v ní něco vyvolává. Kdyby při felaci nevydala ani hlásku, měl bych pocit, že to dělám s umělou pannou. (Igor, 36 let)