Vlhké polibky, sex ve vodě, mokrý orgasmus a jako vrchol všeho zlatý déšť… Proč je erotika spojená s tekutinami tak lákavá? A proč o ní někteří lidé jenom sní a mají zábrany si mokrý sex vyzkoušet?

Nejlépe to bude vědět asi vaše maminka, která počůránka občas pleskla jemně před zadek. Na druhou stranu ale mokré pleny byly tak příjemně teplé. Tyhle dvě věci se v našem podvědomí kdysi spojily v jedno vlhké – příjemné – zakázané. Co vám to připomíná? No jasně, sex! Proto si mnoho lidí dopřává milování ve vodě, proto muži šílí, když vidí ženu v mokrých plavkách, proto někteří sní o pissingu neboli zlatém dešti. Je to vzrušující, a přitom tabu. A přesně takový sex si všichni čas do času rádi dopřejeme. Takže, pánové a dámy, co všechno si lze užít namokro?

Vlhké polibky

Mají je prý raději muži než ženy. Podle sexuologů jim totiž mísení slin při líbání připomíná vlhkou vagínu připravenou přijmout penis. Kromě toho je tady ještě chemie a moudrost přírody, která dělá všechno možné pro zachování lidského rodu. Vězte tedy, že při mísení slin muži předávají testosteron ženám, které pak díky tomuto hormonu jeví větší ochotu souložit. No a dlouhé polibky, které preferuje něžnější pohlaví, zase způsobují snížení hladiny stresového hormonu kortizolu, což má za následek jakési zkrotnutí muže, jenž si tak snáze vytvoří k ženě citové pouto.

Sex ve vaně

Ve vodě můžete vyzkoušet polohy, které jsou normálně neproveditelné. Také tělo lehce nadnášené tekutinou vypadá jinak, svůdně se vlní a leskne, je teplé a vláčné. Kdo by odolal! Muži navíc milují, když do vody vstoupí žena ve spodním prádle (fajnšmekři dámu oblečou do přiléhavých šatů, ostatně, kdo by neznal legendární scénu z filmu Vrchní, prchni!), mokré kalhotky podněcují sexuální fantazie. K vaně nebo bazénu si ale připravte lubrikační gel na silikonové bázi. Voda totiž dokáže odplavit poševní sekret a vysušit sliznice, navíc sama jako lubrikant rozhodně nepůsobí.

Mokrý orgasmus

Opravdu existuje, není to jedna z erotických bájí a pověstí. Ženskou „ejakulaci“ mají na svědomí tzv. Skeneho žlázy, které se při vzrušení plní čirou nebo jemně mléčnou tekutinou. Ve chvíli největšího vzrušení pak tekutina vystříkne ven, někdy malinko, jindy je proud silný. Mokrého orgasmu ženy nejčastěji dosahují v poloze zezadu, protože souvisí s drážděním G bodu. Téměř jistě ho pak žena dosáhne ve chvíli, kdy se pohodlně uvelebí a muž jí dráždí současně vagínu a klitoris. Jaké hračky a pomůcky při tom použijete, už necháme zcela na vaší fantazii.

Zlatý déšť

Jedni ho milují, druhé odpuzuje, záleží, jak velký je váš sexuální dvorek. Jestli sevřený zdí konvencí typu „tohle se nedělá“, praktiku, při které hraje roli moč, si věru neužijete. Nicméně divili byste se, kolik mužů vzrušuje jen pohled na dámu dřepící na bobku. A co teprve, kdyby svou potřebu vykonala přímo v posteli! Žádné strachy o ložní prádlo, existují speciální prostěradla pro mokré praktiky všeho druhu. Tohoto zpestření si lze dopřát také ve sprše, kde k tomu většinou dojde poprvé. Většina mužů přiznává, že jim jde hlavně o vizuální efekt, v moči samotné se příliš nevyžívají. Ale představa něčeho zakázaného, něčeho, co bylo „fuj“ už když jsme byli malí, prostě nedá mnoha vášnivým mužům, ale ani ženám, spát. Pokud tedy chcete vyzkoušet něco hodně rajcovního, jedna malá rada na závěr: během celého večera hodně pijte, moč pak bude čirá a téměř bez čichové stopy.