Není penis jako penis a naštěstí není kondom jako kondom. Ještě jste stále nenašli ten pravý a používání kondomů vás spíše irituje či dokonce děsí? Jste na správné adrese! Poradíme vám, jak a podle čeho kondomy vybírat a ukážeme vám cestu, po které se vydat, abyste našli dokonalý kondom přímo pro vaše mužství.

Na velikosti záleží!

Žádné tintítko nebude vypadat dobře ve velikosti oblečení XL a nošení menší velikosti, než je vaše skutečná, je nejen neslušivé, ale především značně nepříjemné. A to stejné platí i u kondomů! Velikost je to nejdůležitější, na co se při výběru kondomů zaměřit. Standardní velikost kondomu představuje délku cca 17 cm a šířku 52 – 56 cm. Jak vám standardní kondomy padnou? Pokud vaše odpověď není „perfektně“, zaměřte se na objevení i jiných rozměrů kondomů.

MY.SIZE má řešení pro všechny velikosti

Tady musíme zmínit oblíbenou značku MY.SIZE, která nabízí hned několik velikostí kondomů. Pro výběr té správné velikosti přímo pro vás na první dobrou je nejlepší použít pomocníka na jejich oficiálním webu. Je to vlastně pravítko, které si vytisknete z pdf souboru a změříte jím svůj penis. Okamžitě vám vybere velikost! Pak už stačí se vrátit na web e-kondomy a naměřenou velikost objednat.

Je libo latex nebo radši bez?

Jste alergičtí na latex nebo vám prostě jen smrdí a nemůžete jej vystát? I tento problém má řešení! Nabídka kondomů neobsahující latex je čím dál tím více pestřejší. Nejrozmanitější výběr vám poskytne značka SKYN, jejíž kondomy jsou vyrobeny z revolučního materiálu s názvem polyisopren. I Durex nabízí kondomy bez obsahu latexu, jsou to Durex Real Feel s šířkou 56 mm.

Praskání extra tenkých kondomů je mýtus

Zdá se vám, že vás kondom okrádá o prožitky z milování, ale zároveň se bojíte protržení a extra tenký kondom nechcete ani vyzkoušet? Prozradíme vám sladké tajemství – u tenkého kondomu je stejná šance na prasknutí jako i klasického. Nejčastější příčinou prasknutí kondomu je totiž nedostatečná lubrikace. Proto bude stačit, když přidáte trochu lubrikačního gelu, aby to tak nedrhlo. Případně jsou skvělým řešením kondomy Durex Feel Thin Fetherlite Elite Extra Lubricated, extra tenké a zároveň extra lubrikované kondomy.

Jste nároční? Chtějte ten nejlepší kondom!

Ať už by se mělo jednat o naši osobní zkušenost nebo zkušenosti našich zákazníků, špičkou mezi kondomy jsou Sagami. Vyrobeny jsou z polyuretanu, což je velice tenký materiál, který bezvadně přenáší teplo a všechny pocity. Je to takové „nic“, které se neroztrhne. Nevýhodou může být maximálně vyšší cena oproti kondomům z latexu nebo o něco menší velikost. Tento luxus je tedy vhodný spíše pro ty, kterým vyhovují standardní velikosti, případně snesou i něco menší (Sagami má v nabídce i velikost S).

XL luxus od Lelo

Lelo je jedna z top značek na erotickém trhu a před pár lety přišla také s kondomy. I tyto máme odzkoušené a můžete říct, že je ocení především pánové. Jsou totiž příjemné na nošení, chrání a zároveň o nich neochuzují. Kromě standardní velikosti jsou kondomy Lelo Hex v nabídce také o velikosti XL, kterou si zamilují všichni pánové, kteří potřebují větší kondom.

Veganské kondomy bez krutosti

Pro všechny, kterým záleží na životním prostředí a jsou opatrní na to, s čím jejich tělo přijde do kontaktu, máme nabídku veganských kondomů. Při jejich výrobě nebyl použit kasein, což je bílkovina obsažená v kravském mléce, které se při výrobě celosvětově používá. V nabídce máme několik druhů a velikostí a nebojíme se tvrdit, že z veganských kondomů si vybere každý, ať už vegan je nebo není.

Voňavé nebo hřejivé

Nabídka kondomů je pestrá ve všech směrech a dokazují to také různé vůně kondomů. Říkáte se „proč“? Odpověď je jednoduchá – sex příjemně provoní a svým barevným zpracováním vykouzlí úsměv na rtech! Co třeba taková horká čokoláda nebo vůně žvýkaček? Pestrá je také nabídka stimulačních kondomů, z nichž většina má vroubky, a ještě jsou lubrikovány speciálním dráždivým gelem. Samostatnou kapitolou jsou pak kondomy svítící ve tmě.

Výběr kondomů krok za krokem

Už máte pár informací, z čeho vybírat a čím se řídit, teď si to pojďme shrnout:

  1. Zamyslete se nad svojí velikostí.
  2. Zohledněte své individuální požadavky (materiál apod).
  3. Vybrané kondomy si objednejte po jednom kuse.

Závěrečná rada nad zlato

Většinu kondomů nabízíme po 1 až 3 kusech nebo ve výhodném velkém balení. Jasně, že je nejlepší koupit si celé balení, ale rozhodně není dobrý nápad kupovat stovku kondomů na prví dobrou bez vyzkoušení. Proto si nejprve objednejte kondomy po jednomu kuse, vyzkoušejte si, který vám bude nejpohodlnější a až pak si udělejte zásobu na několik měsíců dopředu. Objednání si více jedno-kusových kondomů je ta nejlepší, nejrychlejší a nejověřenější cesta, jak najít ten pravý přímo pro vás.

A jak na to šla Sára?

S přítelem jsme si objednali skoro každý druhý kondom po jednom kuse na vyzkoušení. Měli jsme něco od Durexu – Elite, Classic, Feel Thin, pak Pasante kokos (chtěla jsem i mango, ale kondomy jsou stejné, jen s jinou příchutí, tak jsme vzali jen kokos) a Lelo Hex v obou velikostech. Moc jsem si přála, aby ten pravý byl kokosový (miluju kokos!), ale přítelovi nejlépe padl Durex Classic. Objednali jsme jich pak celý pytel a máme po starostech!