Kromě toho, že je tento orgasmus daleko intenzivnější, má také zvaný mokrý orgasmus pro ženu blahodárný účinek i z hlediska zdraví. A dokonce prý napomáhá otěhotnění, protože mnoho případů způsobuje sevřenost a staženost ženské pochvy. To je dost pádných důvodů k tomu, abychom právě teď otevřeli “školu mokrého orgasmu.”  

Najděte bod G

Lehněte si na záda a podívejte se v zrcátku na svou vagínu. Nejprve objevte malou dírku, z níž močíte – nachází se mezi klitorisem a vchodem do pochvy. Pak zatlačte svaly pánevního dna ven, a když to uděláte pořádně, uvidíte zvrásněnou strukturu na počátku poševní stěny. A právě tahle hrbolatá struktura je důležitá pro další “učivo”. Teď ale nahmatejte močovou dírku a kolem ní lehce kružte prstem, abyste se uvolnila. Pak vsuňte prst do pochvy, a hned za vchodem na straně směrem k břichu objevíte mírně zvrásněný výstupek velikosti malého vajíčka. To je on, váš bod G neboli nervová tkáň přibližně o velikosti mince, o které se poprvé zmínil německý gynekolog Dr. Ernst Gräfenberg v roce 1950. Objíždějte ho prstem a vnímejte svoje pocity. Brzy zjistíte, že na jeho konci se nachází něco jako “ocas”, který je velmi citlivý. Stejně jako dva kanálky, které leží po stranách.

POHYB PRSTŮ

Jsou 3 základní pohybu prstů, které jsou ideální pro dráždění bodu G..

1) Pohyb „pojď ke mně“ – prsty uvnitř hýbeme tak, jako bychom na někoho ukazovali, aby šel k nám

2) Kolébka – jde o houpavý pohyb s použitím dvou prostředních prstů

3) Bowlingový úchop – pevné sevření dámské vulvy zevnitř i zvenku – dlaní tlačíte na klitorisu, zevnitř na bod G…

Začněte stimulovat

Dejte si na čas, bod G je jako květina – chce to trpělivost, než vám vykvete. Ze začátku budete cítit, že je tvrdý a možná nebude úplně příjemné se ho dotýkat, ale pravidelné cvičení vleže na zádech s pokrčenýma nohama všechno spraví. Až si zvyknete, můžete mírně přitlačit, poté se přesuňte zase o kousek dál tak, abyste během masáže postupně aktivovala každou část G bodu. Nesnažte se prožít orgasmus, vnímejte pouze své pocity. Možná se vám bude chtít na záchod, což je správně. Právě tyto pocity jsou poslíčci ženské “ejakulace”, nebojte, moč to není. Vchod z močového měchýře se totiž při vzrušení uzavírá. V takovém momentě se na chvíli zastavte a uvolněte se. Soustřeďte se na vzrůstající energii. Po několika minutách začnete mít zvláštní pocit v pánvi. Pak můžete  stimulaci zintenzivnit, ale postupujte pomalu a citlivě, spíš masírujte více do hloubky. Ucítíte vzrůstající napětí. Ve chvíli, kdy pocit bude maximálně intenzivní, vytáhněte prsty z vaginy a zatlačte pánví svaly směrem ven, jako byste chtěla vytlačit dítě při porodu. A v tu chvíli budete ejakulovat…

A kde se ona tekutina vlastně bere? Podle vědců ji nejspíš produkují některé žlázky kolem už zmíněné močové trubice. Mají totiž podobný embryonální základ jako prostata.

Ruce navíc neuškodí

Zná se vám to příliš komplikované? Žádný problém, zapojte partnera, který prsty pronikne do vaší pochvy s tím, že dlaň směřuje směrem vzhůru k podbřišku. Až objeví bod G (pro jistotu připomínáme, že se nachází ve druhé třetině pochvy, přibližně 3 až 5 cm od poševního vchodu), stačí ho správně dráždit a k tomu jemně tlačit na Venušin pahorek… Čím víc pokusů, tím samozřejmě větší šance na úspěch. Ostatně, už ve škole nám říkali, že opakování je matka moudrosti. V tomto případě možná rodná sestra mokrého orgasmu.

Chcete videonávod? Najdete jej u nás na twitteru zde >

OMRKNOUT VIBRÁTORY NA BOD G >>>