Představte si mapu, na které jsou přesně vyznačeny body vzrušení, extáze, a dokonce i několikero vrcholů. Že by to bylo vzrušující? No to si pište! A teď si představte, jak vzrušující bude, až takovou mapu budete vytvářet.

Vaginální mapování není žádný výmysl z lechtivých románů, ale technika, která prý ženám pomůže pomoct zvýšit kvalitu milostného života. Před nějakým deseti lety s ní přišel doktor filosofie Joseph Kramer, Ph.D., zakladatel sexuologické práce s tělem. V Kalifornii vaginal mapping uznávají jako skutečnou terapeutickou metodu. Za co kaliforňané platí nemalé peníze, můžete si vy dopřát zadarmo. Co je k tomu třeba? Nic moc. Jedna vagína a jedna ruka s velmi šikovnými prsty. Ty prsty mají tři články. A právě ty hrají v mapování vagíny důležitou roli. Pokud tedy odmyslíme vagínu samotnou.

Elektrické výboje

Vaginální mapování není erotická masáž, ale klidně by se to v ni mohlo zhoupnout. Což samozřejmě nevadí, nikde není psáno, že nemůžete s pokusy o zmapování vagíny začít znovu. A znovu. A znovu… Jak to probíhá? Ve třech fázích. V té první jeden či dva prsty ponořené do vagíny na délku prvního článku krouží pomalu po obvodu vagíny, postupně se zastavují a jemně přimáčknou stěnu sliznice. V každém bodě ucítí žena něco jiného. Někde vzrušení, jinde pohlazení a někde dokonce neznámé elektrizující impulsy, jež by mohly vzdáleně připomínat metody při elektrosexu. Pozor, v některých místech může být tlaková masáž nepříjemná. Ne snad fyzicky, ale psychicky, protože díky stimulaci některých bodů se může probudit paměť těla. A ta skrývá ne vždy příjemné vzpomínky. Co s tím? Tohle místo buď přeskočte, nebo se u něj naopak zastavte a hlaďte ho. Tak dlouho, dokud se nepříjemné vzpomínky nerozpustí.

Erotické hodiny

Po základním průzkumu se můžete pustit o jeden článek prstu hlouběji. Uvolněte se ještě víc, vypněte myšlenky stejně, jako to děláte při sexu, kružte prstem či prsty a vnímejte své pocity. Chcete-li si zapamatovat obzvlášť zajímavá zastavení, zvolte metodu ciferníku hodin. Vagínu pomyslně rozdělte na čtyři výseky a body zájmu, které prsty objevily, zakreslete na papír. Pokud žena zvládne zmapovat sebe sama, může takovou mapu věnovat svému partnerovi jako skvělý a překvapivý dárek. Ve dvou je to samozřejmě pohodlnější, zejména ve třetí fázi, kdy se do vagíny zanoří prst až po konec článku. V temných hlubinách se dají odhalit opravdu neuvěřitelné pocity, které normálně vnímáte jen jako záblesk. Takhle prozkoumané a ve škále prožitků rozložené na jednotlivé části, je to jako by žena svoje tělo objevila poprvé. A možná zjistí, že nemá jeden, ale hned několik bodů G!

Vaginální party

Objevovat lze nejen s partnerem, ale třeba i s blízkými kamarádkami. Takový vaginální večírek může být docela zajímavá zkušenost. Jedna se uvolní s nohama od sebe, druhá pomalu a něžně prozkoumává její vagínu a třetí zakresluje do mapy právě objevené kontinenty. Pokud dámy dokážou udržet sexualitu na uzdě, mohou se vystřídat a mapu si z party odnést všechny tři. To ale nemůžeme zaručit, protože jak známo, všichni jsme bytosti zrozené z orgasmu. A jakmile naše tělo pozná, že by něco takového mohlo nastat, málokdy se o tuto příležitost nechá připravit. Teď jde jen o to, jak silný a dlouhý bude. Díky vaginálnímu mapování si můžete odteď dopřát skutečně jen ty nejexkluzivnější kousky.