Od kolika se počítá hromadný sex? Jsou to už dva? Anebo na něj musí bát aspoň tři? A jaká pohlaví by se měla vlastně promíchat? Jak vidno, hromadný sex vyvolává víc otázek, než jen tu jedinou: bude nám stačit velikost postele?

Jednoho dne to napadne každého. A kdo říká, že ne, tak si nestydatě vymýšlí. Hromadný sex je v našem kulturním prostoru tabu, a jako každá věc, o níž se nesluší mluvit, přitahuje zvědavost. Jenže je tady jedna velká potíž. Pokud se bavíme o sexu ve třech, ženy by se rády staly obětí chtíče dvou mužů. Zatímco muži dávají přednost dvěma rozvášněným milenkám. Když je člověk single, není zase tak těžké tyto představy naplnit. Seznamek na jednu noc případně kamarádek či kamarádů je kolem dost. Co ale když se pro hromadný sex rozhodne pár? Pak je řešení jednoduché. Buď si to rozdejte ve čtyřech s jinou podobně nažhavenou dvojicí, nebo jednou přizvěte ženu a podruhé muže. Koho dřív? Nechť rozhodne los!

Dva muži a jedna žena

Tuhle jízdu si samozřejmě víc užije dáma. Opravdu si to myslíte? Jsou totiž heterosexuální muži, kteří by rádi okusili jen tak ze zvědavosti sex s chlapem a trojka je společensky přijatelný model, jak toho dosáhnout. A ještě vypadat jako dobrák, když dámě vysvětlí, že má pro ni dárek v podobě dalšího páru rukou, a hlavně – dalšího (ne delšího!) penisu. Náruživé ženy rády takovou pozornost přijmou. A když už je partner tak velkorysý, proč mu nedopřát trochu té chlapské zábavy. Vždyť i muži mají své dny. Jak to všechno propojit? Přesilovku dva na jednu lze využít hned několika způsoby. Žena leží na zádech, nohy doširoka rozevřené, muž ji vkleče uspokojuje ústy. A jak se tak věnuje dámě, zezadu do něj vstupuje třetí v partě. Anebo oba vstupují do ženy, jeden do úst, druhý do vagíny. Vida, a ještě zbyl prostor pro dildo. Nakonec je vlastně úplně jedno, kdo v jakém otvoru zrovna uvízne a s kým je propojen, protože až se všichni dostanou do ráže, nebudou počítat ruce, nohy, otvory a penisy, ale orgasmy. A o to tady přece jde.

Dvě ženy a jeden muž

Oproti předchozímu modelu je tento méně živočišný, zato rafinovanější a jemnější. I když pravda, dvě kočky vždycky koušou víc než jedna. Začátek bývá často hodně podobný. Dámy rozehrají partii společně, muž jen zpovzdálí přihlíží, jak se ženská těla propojují, pokožka pomalu vlhne stejně jako prostěradlo, na kterém se vše odehrává.  Pozorovatel má už penis na prasknutí a přemýšlí, do které z žen bude hezčí vyvrcholit. Na tohle pozor, teď je muž nejvíc zranitelný a pokud si toho dámy všimnou, nastane pomalé mučení. Tyranky si svého otroka položí na záda, jedna nasedne na penis, druhá se vkleče nad jeho ústy bude dožadovat orálního sexu. A tak dokola, dokud z muže nevyždímají poslední kapku sil. Jistěže, scénář se může odehrávat jinak, pán je tady jen jeden, ty dvě musí poslouchat, co jim přikáže. Fantaziím se meze nekladou, pokud to vyhovuje všem, může se trojice stavět třeba na hlavu.

Jste zralí na hromadný sex?

Jedna věc je o hromadném sexu snít a druhá je si ho reálně dopřát. Má totiž svoje pravidla, omezení i rizika. Tím největším je asi žárlivost. Odpoutejte se od majetnických sklonů a pak bude vše v pořádku. Ostatně, řekněme si upřímně, může být horší zabiják sexu, než je stereotyp? Tak vylezte z ulity a začněte experimentovat. Co horšího se může stát, než že vám tenhle způsob erotiky nebude vyhovovat? Jo ták, pánové se bojí, že na dvě dámy nebudou stačit? Od čeho máme přípravky na podporu erekce a erotické pomůcky? Mějte obojí po ruce pro všechny případy. Ale věřte, síly vám nedojdou. Nová situace ve vás spíš vybudí ještě větší touhu, než aby vás dostala do útlumu. Jediné, čeho se při hromadném sexu můžete obávat, tak nakonec je… aby nezapomněli na vás.