Radíme, jak vybrat vibrátor pro stimulaci vagíny a G-bdou

Marně se pokoušíte zorientovat v široké nabídce vibrátorů a vybrat si ten pravý přímo pro vás? Poradíme vám, na co se při výběru zaměřit, jaké parametry preferovat a jaké funkce aktuálně v nabídce můžete najít. Tak jdeme na to, ať svého pravého najdete co nejrychleji.

 
 
 
 
 

Kam s ním?

Než se pustíte do vybírání, zaměřte se na své požadavky. Chcete hračku pro vnitřní stimulaci nebo naopak na dráždění klitorisu? Nebo si zvolíte střední cestu a vyberete duálně stimulující vibrátor tzv. rabbit. Záleží pouze na tom, co vy sama chcete a zrovna potřebujete. Pokud jste nerozhodná, tak pamatujte, že vibrátor určený na vnitřní stimulaci můžete použít i k dráždění klitorisu, ale stimulátor na klitoris už na G-bod bohužel nedosáhne.

Na velikosti záleží

Máte radši větší nebo vás velké velikosti děsí a chcete radši něco „normálně velkého“? Velikost vybírejte opatrně! Pro lepší představu také doporučujeme si vzít k ruce metr a délku i průměr si zkusit představit s jeho pomocí. Neplatí „čím větší, tím lepší“, naopak zavádění příliš velké hračky by mohlo být leckdy nepříjemné.

Materiál vibrátoru neradno podceňovat

Dalším parametrem, na který je potřeba se zaměřit, je materiál. Pozor si dejte hlavně na ftaláty! Tyto škodlivé látky bývají přidávány do plastu, aby došlo k jeho změkčení, a ačkoliv si výrobci erotických pomůcek dávají pozor, aby jejich hračky ftaláty neobsahovaly, stoprocentní jistotu máte jen u nejkvalitnějších materiálů jako je silikon.

Hebké a příjemné silikonové vibrátory

Silikon vyniká mezi ostatními materiály svojí hebkostí a jemností. Je velice příjemný na dotek, budete na něj chtít sahat zas a znova, a především je bezpečný pro tělo. Snadno se také čistí a jediné, na co si musíte dát pozor je lubrikace a skladování. V žádném případě by se váš silikonový vibrátor neměl při skladování dotýkat jiné silikonové hračky a už vůbec byste jej neměli kombinovat s lubrikačními gely na silikonové bází. Kontakt s jinou silikonovou pomůckou nebo se silikonovým gelem by mohl vašeho vibračního miláčka nenávratně poškodit.

Co jiného, když ne silikon?

Kromě silikonu můžete narazit ještě na následující materiály, ale my stejně doporučujeme silikon!

  • PVC a vinyl
  • TPE
  • TPR
  • gelové materiály
  • kov

Vibrátory a jejich funkce, co je nej?

Dnešní vibrátory nabízejí kromě vibrací i mnoho jiných funkcí. Pokud sníte o co nejvíce realistických prožitcích, vaše sny vám splní přirážející vibrátory. Pro dokonalou stimulaci G-bodu jsou ideální vibrátory s funkcí pohybu „pojď sem“ nebo hračky s rotační hlavou. Náročnější ocení elektro-stimulační vibrátory a funkce zahřívání bude příjemné každé z nás!

10 konkrétních vibrujících doporučení

  1. Pipedram Classix Rocket Bullet

Jednoduchý malý vibrátor vhodný pro objevování vzrušení pramenícího z dráždění vibracemi.

  • FUN FACTORY Bi Stronic
    Kvalitní a prestižní značka, se silným motorem kombinující tahy, pulzy a vibrace. Investice se rozhodně vyplatí!
  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite

Elegantní vibrátor s funkcí zahřívání. Bude laskat G-bod a klitoris zároveň.

  • Pipedream King Cock
    Kvalitní a dokonale realistické vibrátor větších i měnších rozměrů pro všechny dámy, které chtějí něco opravdu autentického!
  • Paloqueth G-Spot Dual Vibrator
    Tento vibrátor má příjemně hebký silikonový povrch, dva motory pro vnitřní a vnější stimulaci a také je cenově dostupný.
  • Snail Vibe

Jedinečná hračka, která bude dokonale naslouchat vašemu tělu.

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2

Přirážející fialový šikovný vibrátor z hebkého silikonu pro autentické prožitky ze smyslných přírazů.

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal

Pokud vám záleží i na vzhledu a milujete vkusné věcičky, tak hračky od značky Pillow Talk pro vás budu přímo ideální.

  • LELO Soraya Wave
    Nemůžeme nechat bez povšimnutí nejluxusnější vibrátory značky Lelo. Nejsou sice nejlevnější, ale tato investice se vyplatí!
  1. Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
    Půvabný bílý vibrátor s vibrační funkcí pro G-bod a ramínkem jehož konec bude smyslně sát váš klitoris.

Pořád váháte a nevíte si rady, jaký vibrátor vybrat? Nebojte se na nás obrátit! Jsme tu pro vás a rádi vám pomůžeme. Napište nám na info@e-kondomy.cz!

[product id=“https://e-kondomy.cz/passion-azalia-chemise-black“]

[product id=“https://e-kondomy.cz/paloqueth-realistic-thrusting-rotating-dildo-with-remote-skin“]

[product id=“https://e-kondomy.cz/joydrops-sada-vzorku-lubrikacnich-gelu-10ks“]

[product id=“https://e-kondomy.cz/trojan-double-ecstasy-10-pack“]