S prázdninovými měsíci stoupá nejenom venkovní teplota, ale i náš sexuální apetit – krevní oběh pracuje naplno, svaly jsou uvolněnější a kůže citlivější. Jak toho využít?

Rychlovka místo dezertu? Na milostné hrátky v pravé poledne zapomeňte. Nejvhodnějším časem pro letní erotiku je časné ráno, nejlépe během východu slunce. Právě v této době se projevuje vysoká citlivost pohlavních orgánů a máme spoustu energie. Rtuť teploměru se navíc drží ještě v normálu, takže nehrozí přehřátí.

Pokud ale nejste zrovna ranní ptáčata, vsaďte na druhou možnost – čas po západu slunce. I ten vám zaručí skvělé milování, protože se stmívá, vane jemný letní vánek a pomalu se ochlazuje, což má velký vliv na naše hormony. Ty se probouzejí z celodenní letargie a začínají toužit po uspokojení. Nad ložnicí, byť vybavenou klimatizací, jednoznačně vítězí místa spojená s vodou – moře, koupaliště, vodní nádrže či bazény. A nebo klidně zahradní sprcha, která vás příjemně osvěží, můžete pod ní vyzkoušet nové polohy a možná i zažít trochu adrenalinu, jestli vás nepřistihne zvědavý soused.

Správné rekvizity
K létu samozřejmě patří i zmrzlina a ovocné sorbety, které se dají krásně použít pro sladkou masáž. Nic složitého v tom nehledejte –  jen otevřete kelímek nebo roztrhněte obal a začněte si hrát, kreslit, natírat a ochutnávat… A pokud jste žádnou dobrotu koupit nestihli, žádný problém. Poslouží i kostky ledu. Hlaďte jimi partnera hladit na čele, pak přejděte k bradavkám, břichu, vnitřní straně stehen až k rozkroku a vychutnávejte si jeho reakce.

Fantastický je i orální sex s rozdrceným ledem v ústech nebo i vtírání lubrikačního gelu, který strávil nějakou dobu v ledničce, do rozpálené kůže. Tím přidáte na vlhkosti které při sexu není nikdy dost. A ještě jeden zaručený letní tip, tentokrát čistě pro váš žaludek: naservírujete svému miláčkovi vodní meloun, který působí jako dokonalé afrodiziakum. Za všechno může látka zvaná citrulin, což je aminokyselina, jež má podobné účinky jako viagra – zlepšuje prokrvení penisu a následnou erekci. Se skleničkou šampaňského či prosecca je to ideální kombinace, protože „bublinky“ mají euforizující účinky a obsažený etylalkohol odbourává úzkost.

Vše je v hlavě
Základem letních hrátek není jen správné místo, čas a pomůcky, ale i váš přístup. Čím více bude uvolnění, tím lépe. Zapomeňte na na takové to coby kdyby, vypněte mozek a užívejte si přítomný okamžik. Buďte sebevědomí, nespoutaní a svůdní. Provokujte a nechte se provokovat…

A pozor, sex není jen soulož. Speciálně v létě jde o vzájemné doteky a objevování. Při milování se dotýkáme těla toho druhého právě na těch místech, kde bychom rádi cítili dotyky sami. Vlastně se tak stáváme jedním tělem… Je v tom něha, romantika, vášeň, často i “zakázané ovoce”. Prostě spousta emocí, barev a chutí, které dělají náš život krásnějším. Asketům vstup zakázán.