Znáte ten pocit? Je to směs vzrušení, ale také nekonečné nervozity. Jste se svojí holkou, ženou, milenkou nebo prostě kýmkoliv, schyluje se na akci, opatrně do ní pronikáte a bum! Je po všem. Udělal jste se. Snažíte se omlouvat, necítit se trapně, ale už teď moc dobře víte, že příště se to stane zase. Nebojte, nejste v tom sám, tohle problém, který řeší spoustu mužů. Ale má svoje řešení!

Výstřik má být vzrušující!

Pojďme se vrátit k základům a připomeňme si, co to vlastně ta ejakulace je. Je to výstřik ejakulátu ze ztopořeného penisu, ke kterému dochází vlivem sexuálního vzrušení. Ejakulát je pak průhledná nebo bílá tekutina, která je hustá a v jejím obsahu jsou nejen spermie, ale i další látky pomáhající k otěhotnění.

Je předčasná ejakulace sexuální porucha?

Předčasné vyvrcholení není něco, nad čím by stálo za to mávnout rukou. Je to nepříjemný problém, který může poměrně snadno vyústit k psychickým problémům a sexuálním blokům. Výstřik se může předčasně objevit ani ne minutu od začátku styku a problém spočívá hlavně v tom, že muž není schopný jej oddálit nebo kontrolovat. A týká se to jak mladých mužů, kteří sex teprve objevují, tak i starších ročníků, kteří nikdy před tím neměli problém.

Proč se to děje?

Podle internetů jsou nejčastějšími příčinami stres, psychické problémy, vysoká citlivost penisu, problém s prostatou nebo obezita či špatné sexuální zkušenosti. Ale co s tím? Málokdo se vydá k lékaři, aby absolvoval veškerá vyšetření a následně dostal medikaci. Co si budeme povídat, je to dost choulostivé téma a mluvit o něm otevřeně může být i u doktora nepříjemné.

Oddálení ejakulace prostředky ze sex shopu

Pojďme se podívat, čím vším vám můžeme pomoct my, e-kondomy! Na prvním místě jsou znecitlivující gely nebo spreje s obsahem znecitlivujících látek. Díky nim nebudete tak přecitlivělý a k vrcholu vás nedostane už první proniknutí. Ale musíme vás upozornit i na zápory, které to má. Hrozí, že váš penis znecitliví natolik, že nedosáhnete erekce nebo znecitliví i partnerku. Je proto potřeba vybrat si ten pravý přímo pro vás, který vás znecitliví mírně, avšak dostatečně. Zároveň pamatujte na to, aby produkt před sexem pořádně zaschnul a neohrozil tak partnerku.

Kondomy nebo kondomy pro delší výdrž

Kondomy jako takové trochu sníží citlivost. Můžete zkusit buď klasický kondom nebo takový, který je speciálně navržený pro delší výdrž. Kondomy pro delší výdrž bývají často napuštěny znecitlivující látkou (například SICO Merathons s obsahem 5% benzokainu). Jaká může být nevýhoda používání kondomů k oddálení vyvrcholení? Pokud nejste na nošení kondomů zvyklí, může být jejich používání otravné a bude to chtít trochu tréninku, než si na kondomy zvyknete.

Trénink dělá mistra

Víte, jaká metoda je ze všech nejpříjemnější? Trénink! Bude probíhat jak jinak než masturbací a potřebovat k němu budete erotickou pomůcku, která bude důvěrně připomínat vagínu. Můžete vybrat například vagínu Fleshlight nebo Zolo Personal Trainer Cup, což je masturbátor, který byl vyvinutý za účelem tréninku výdrže. Říkáte si, proč netrénovat rovnou sexem? Samozřejmě si můžete na pomoc pozvat i skutečnou ženu s opravdovou vagínou, ale obáváme se, že by to celé mohlo být dost psychicky náročné.

Vlastní hlava jako největší nepřítel

Víme, že je to těžké a taky víme, že v tom nejste sám a nejste první ani poslední, kdo se s tímto trápením potýká. Důležité je srovnat si to v hlavě, otevřeně mluvit s partnerkou a vybrat si jedno z našich řešení. Chcete pro sebe to nejlepší? Zahoďte zábrany a zajděte k doktorovi! Každý si zaslouží spokojený sexuální život a každý problém má řešení, jen je potřeba ho začít hledat!