Chcete si okořenit sexuální život, nebo váš partner odjíždí a vy nechcete trávit večery bez něj? Vyzkoušejte sex po telefonu! Kromě dobrého signálu to chce jen trochu fantazie a chuti experimentovat. Ve správný čas a na správném místě.

Základem všeho je načasování. Spontánnost má sice svoje kouzlo, ale v tomto případě je lepší neriskovat. Dostat erotickou textovku s lechtivou fotografií během návštěvy tchýně či pracovní večeře není úplně ideální. Proto se domluvte předem, kdy budete mít vy i váš protějšek soukromí. A nezapomeňte ani na teoretickou přípravu. Pokud jste začátečníci, minimálně se zamyslete nad tím, kde jsou vaše hranice a do jakých končin se vlastně chcete vydat. Bude vám příjemná masturbace, nebo zůstanete u slovního popisu? Zapnete na telefonu kameru, nebo se necháte unášet pouze hlasem? Odpovězte si na to upřímně, protože se díky tomu vyhnete trapným chvilkám, kdy bude objekt vaší touhy rozjetý jako TGV, zatímco vy se zaseknete ve stanici.

Od myšlenek k činům

Než dojde na věc, udělejte si maximální pohodlí. Zapalte svíčku, pusťte si romantickou muziku, dejte si skleničku vína, svlékněte se do naha, nebo si naopak oblékněte sexy prádlo… Dovoleno je cokoliv, co vás dostane do uvolněné nálady a navodí hříšné myšlenky. Pak už jen stačí vytočit číslo, nebo naopak počkat na zazvonění. Ti, co erotiku po telefonu vyzkoušeli, tvrdí, že nejlepší sex po telefonu je bez vizuálních podnětů. Když se navzájem neuvidíte, budete se méně stydět, a bez skrupulí si sdělíte všechny své představy. I ty, u kterých se za normálních okolností červenáte. Mluvte upřímně a bez obalu, ale přirozeně. Tak, jak jste zvyklí při přímém fyzickém kontaktu. Pokud při milování používáte jako koření vulgarity, hodí se i v tomto případě. Jestli jsou vám ale oběma cizí, nezavádějte novoty, i kdyby pocházely z oscarového pornofilmu. Jaké otázky vás mohou nastartovat do začátku? Je jich spousta a všechny můžete rozvíjet podle svého. Co třeba: Co máš teď na sobě? Proč si to nesundáš? Kde by ses chtěla milovat? Co bys chtěl dělat? Na co myslíš? Kdyby jsi byl má ruka, kde bys mě hladil? Na jaké místo tě můžu políbit?  Snažte se o pomalejší a měkčí způsob mluvení, dělejte smyslné pauzy a soustřeďte se na hluboké dýchání. Zkrátka čarujte nejenom s obsahem vět, ale i s tónem vašeho hlasu. Uvidíte, že to s vaší sexuální energií udělá divy.

Na cestě k vrcholu

Když cítíte, že věci postupují tak, jak mají, začněte s lehkými doteky. Nemusí jít hned o vaše intimní místa. Pohlaďte se po rukou, nohou, trupu či ňadrech. A přitom si představujte, že to jsou ruce vašeho partnera či partnerky. Nezapomeňte přitom  všechny svoje pocity podrobně popisovat! Mozek je největší erotogenní zóna, takže ho neustále “krmte”. Rozhodně není na škodu, když k hrátkám postupem času přizvete i vibrátor či masturbátor a necháte se svým protějškem “úkolovat”. Vzrušení z masturbace budete oba a možná, že orgasmu dosáhnete snadněji než za normálních okolností. Při vyvrcholení se pak v ničem nekroťte – sténejte, vzdychejte, křičte. Váš protějšek musí slyšet, co cítíte. A vy zase musíte vnímat jeho. Na hodinky přitom nekoukejte – podle průzkumů sex po telefonu sice trvá průměrně 23 minut, ale to je pouze orientační číslo. Záleží jen na vás, jestli to bude rychlovka nebo slastný „nekonečný příběh“…