Chcete vyzkoušet něco nového a nebojíte se ničeho? Možná právě pro vás bude ideální disciplína zvaná sounding. Není to nic jiného než stimulace močové trubice zevnitř a doporučuje se spíš pokročilým milovníkům. Nejdůležitější je však příprava a nepouštět se do toho po hlavě. Objevte cenné informace, které vám přehledně shrneme v následujícím článku.

Co je to sounding?

Můžete se setkat také s označením urethral sounding, což je pojmenování, které se vám bude hodit, pokud si budete chtít něco o soundingu najít na zahraničních webech. Urethra je orgán v mužském těle, kterým prochází moč i sperma. Sounding jako takový je kratochvíle spadající mezi fetiše, jež si oblíbí především BDSM milovníci. Ačkoliv to není nic složitého, může to být pojato jako mučení penisu a co si budeme povídat, už ta představa, že si něco strkáte do penisu, je docela bolestivá.

Vybírejte pouze pomůcky k tomu určené

Toto je snad základní pravidlo. Nikdy si do penisu nestrkejte žádné jehlice, tužky ani nic podobného, neboť hrozí infekce jako blázen. Radši mrkněte na naši nabídku a vyberte si ocelový či silikonový dilatátor, sežeňte si cévku, okuste vibrace nebo klidně i elekto-stimulaci. Dilatátory se dále rozlišují na plné, které zabrání průchodu sperma, a duté, kterými sperma hravě projde.

Nejen muži si můžou užívat soundig

Určitě vás napadlo, že přece i ženy mají močovou trubici! To je pravda, ale i tak bývá soundig častěji mužskou zábavou. U žen sice bývá při soundingu velice dráždivě stimulován i klitoris, ale je zde také obrovské riziko, že se dilatátorem dostanete až do močového měchýře. Ptáte se, jak je to možné? Odpověď je jednoduchá, ženská močová trubice je podstatně kratší.

A jak s tím souvisí cévkování?

Cévkování je pojem, který především z nemocničního prostředí zná většina z nás. Právě toto nemocniční prostředí je úzce spojeno s clinic fetišem, tedy hraním si na doktora. Rozdíl mezi cévkováním a soundingem je v tom, že cévkování je prováděno cévkou neboli katetrem za účelem vymočení. Soundig naopak močovou trubici ucpává a používají se k němu speciální nástroje na tuto stimulaci určené.

Vzrušení a mučení, to je soundig

Strkání si věcí do penisu se může zdát jako nesmysl. Pokud vám zní nesmyslně, rozhodně jej nezkoušejte. Pokud vás však lákají intenzivní a zároveň trochu nepříjemné a neobvyklé prožitky, směle do toho. Pokud máte rád submisivní roli, váš dominantní protějšek se jistě s radostí zhostí toho, aby vám sounding ukázal a předvedl. Plně se mu odevzdejte a počítejte s tím, že budete v hodně zranitelné roli, neboť se vystavíte i mírnému nebezpečí. Sounding má svoje rizika.

Opatrhnost a hygiena prvním místě

U žen je riziko jasné – pomůcka se dostane dál, než může, a udělá v močovém měchýři neplechu. U mužů je potřeba si uvědomit a dávat pozor na to, že močová trubice nemusí být vyloženě rovná, ale může být více či méně zahnutá. Buďte opatrní! Poškození močové trubice není žádná sranda a sounding je velice nebezpečný tím, že může snadno dojít k infekci. A jak si tedy dávat pozor? Používejte pouze sterilní lubrikační gely a vhodné erotické pomůcky.

Jaké pomůcky vybrat na poprvé?

Pro naprosté začátečníky, kteří se chystají sounding vyzkoušet poprvé, je nejlepší volit co nejužší pomůcky. Ideální budou například sady Sinner Gear, konkrétně Sinner Gear Silicone Dilator Set Small 090. Jedná se o sadu 4 dilatátorů s minimálním průměrem 0,1 cm. Vyrobeny jsou ze silikonu, jsou hladké, flexibilní a příjemné.

Sounding s vibracemi

Začátečníkům smyslné vibrace v močové trubici nejlépe předvede pomůcka Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black s 20 vibračními režimy a drátovým dálkovým ovladačem. Průměr je pouhých 0,4 cm, takže pro začátečníky značka ideál. Pokročilejší pak mohou vyzkoušet například Master Series Dark Rod Sounding Dilator tvořený kuličkami pro ještě intenzivnější prožitky při zavádění i vyndávání.

Luxusní dilatátory na soundig z nerezové oceli

Chladná nerezová ocel je nejen na první pohled elegantní materiál, ale je to také bezpečný materiál, který je pro sounding víc než vhodný. Vyzkoušejte zvlněné hračky s koncovým očkem pro snadnou manipulaci (například Steel Power Tools Penisstick) nebo si pořiďte celou sadu hladký uretrálních dilatátorů You2Toys Steel Dilatotors Set.

Jiskřivý elektrostimulační sounding

Pro nejnáročnější a nejpokročilejší tu jsou pomůcky se schopností elektro-stimulace. Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound bude stačit připojit na elektro-stimulační zdroj a nebezpečná zábava bude moct začít a stejně tak tomu bude u Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap. Troufnete si?

Za vyzkoušení soundingu nic nedáte

Už víte, jak to funguje a možná už máte v merku nějakou speciální pomůcku, která splní vaše požadavky a naplní váš penis. Na závěr pro vás máme ještě shrnutí, na co si dát pozor, aby vaše objevování nových prožitků bylo nejen bezpečné, ale také příjemné.

5 závěrečných rad, jak na soundig

  1. Postupně a pomalu

Nikam nespěchat je rada nad zlato! Zároveň postupujte od nejtenčí pomůcky k širší a dejte si čas.

  • Sterilní lubrikanty

Vyberte si sterilní lubrikant, který vám manipulaci s dilatátorem usnadní a nehrozí vaše zdraví.

  • Nečekejte na erekci

Zavedení i vytažení bude pohodlnější bez erekce, což by měli vědět především začátečníci.

  • Před výstřikem vytáhnout

Pokud váš dilatátor či sonda nebudou duté, je lepší před ejakulací z močové trubice vyjmout.

  • Hygiena musí být

Svatá trojice: umytí rukou, použití rukavic a vymočení po akci.