Kde kdo o pissingu sní, ale ne každý si na něj troufne. Průzkumy ukazují, že sexuální hrátky spojené s pomočováním zažijí jen čtyři procenta mužů a žen. Není divu, zlatý déšť, to už je „vyšší dívčí“, praktika, která vyžaduje překonat stud, zábrany a také limity vlastního těla. Když se to ale podaří, jednou vám stačit nebude.

Orgasmus vonící močí je návykový. Vše, co bylo před tím, vám bude připadat jako hry v mateřské škole proti univerzitnímu campusu. Nepřijde to ale hned. „Milá, chci, aby ses na mě vyčůrala,“ je věta, která nikoho do nebe nevystřelí. Pravda, je to většinou muž, kdo první přijde s nápadem na vlhké a mokré praktiky, ale je třeba ho dávkovat… jak jinak než po kapkách. Ženy jsou totiž zdrženlivější, pokud jde o porušení slibu čistoty. Čímž samozřejmě myslíme ložní prádlo anebo kalhotky. Ach ano, kalhotky. Muže vzrušuje už jen pohled na mokrou skvrnu rozlévající se od rozkroku na zadeček. Fantazie některých jdou tak daleko, že si představují, kterak jejich partnerka neudrží moč v hledišti koncertní síně, případně při večeři v luxusní restauraci.

Takhle odvázat se dokáže jen málokterá. Přemluvit dámu k tanci mezi kapkami zlatého deště je fuška i v intimitě domácího prostředí. Jak na to? Opatrně, pomalu, dejte tomu čas. Mluvte o svých fantaziích, o pocitech, jaké ve vás představa zlatavého proudu vyvolává. Věřte, že i partnerku to nakonec začne zajímat. To ale ještě pořád nemá dvojice vyhráno.

Trpělivost přináší orgasmus

„Pomočit se je hanba, slýchali jsme, jakmile jsme začali rozum brát. Není lehké v sobě překonat zažité vzorce,“ říká psycholog Kamil Vondřejka. Kvůli tomu se vám může stát, že i když budete mít moč na krajíčku, nakonec nemusí vytéct ani kapka. Tabu v nás je silnější než chtíč, močit veřejně se prostě nesmí! Jistě. Proto je to tak rajcovní. Ale pokud to nejde hned od začátku, vytrvejte. Zkušení pissingoví matadoři vzkazují, že podvědomí to nakonec vzdá a jednoho dne na gumové prostěradlo (ideální pro mokré praktiky!) či tělo partnera zabubnují první kapky zlatého deště. Áááchchchc…

Na pissingu je vzrušující nejen to, že děláte něco „neslušného“, ale také nádech BDSM praktik. Ten, kdo je v podřízeném postavení, přímo baží po tom, aby ho partner či partnerka pomočil. Na obličej, na prsa, do rozkroku, ponížení je základem vzrušení. Dominantní partner si zase rád svou samičku označkuje. Ideálně přímo do vagíny, což sice není jednoduché, ale při troše tréninku to muž dokáže. Ti, co tenhle vrchol pissingu zažili, přirovnávají proud horké moče k výboji elektrických pulsů při elektrosexu. Fantastická jízda!

Na zdraví!

Po tom být pomočen, touží i dominantní jedinci. V tomhle případě nejde o touhu dostat se na chvíli do podřízené situace, ale o vizuální dojem z močící partnerky či partnera. Někoho vzrušuje už jen pohled na zlatý proud, někdo si libuje v pomočeném prostěradle, někteří si dopřávají moč místo šampaňského coby vzrušující předehru. Chuť, vůně, barva, to vše může být mocné afrodiziakum, je-li člověk takto nastaven. Někdo se v moči rád miluje, někdo jí rád potírá sebe i partnera, jiný jí s potěšením nastavuje ústa. Nejde o nic divného a nebezpečného, moč je v podstatě sterilní tekutina, v bojových podmínkách se s ní dokonce dezinfikují rány. Pozor ale při sexu samotném, protože jako tekutina, a navíc velmi slaná, paradoxně vagínu vysušuje. Proto je dobré mít při všech formách pissingu po ruce lubrikační gel na bázi silikonu. Jak již bylo napsáno, vyplatí se i gumové prostěradlo, případně savá podložka. Anebo si spolu vlezte do prázdné vany a nastavte svá těla zlatému dešti navzájem. Nebudete první ani poslední, kdo některé z forem pissingu propadne. Je známo, že už římský císař Tiberius zakazoval svým hostům močit, přičemž jim pilně nechal dolévat víno. A když nevydrželi a pustili to přímo před ním do kalhot, císař sám se při tomto pohledu ukájel.

Co dodat? Na zdraví!