Teoretici o něm často mluví, praktici po něm ještě častěji pátrají. Zázračný spínač rozkoše alias bod G je tak trochu nepolapitelný, ovšem jedno je jisté – nachází se v každém ženském lůně. Jak ho rychle najít a hezky nažhavit?

1. Správná poloha = polovina úspěchu

Bod G se rozhodně nedá hledat ve spěchu nebo v nepohodlí, tudíž zapomeňte na rychlovku na kuchyňském stole nebo v zaparkovaném autě. Nejlepší je klasická postel, ve které žena leží na zádech s pokrčenými koleny a mírně roztaženýma nohama, mezi nimiž je spousta místa pro klečícího či na břiše ležícího muže. A pomůže i polštář vložený pod ženin zadeček.

2. Kdo maže, ten jede

Pánové, začít můžete masáží, na kterou použijete vonný olej (třeba santalové dřevo nebo Ylang ylang). To ženu nejen uvolní, ale také vytvoří intimní náladu. Po několika minutách přidejte polibky, dráždění bradavek nebo cokoli, co má vaše partnerka ráda. Poté začněte stimulovat klitoris a pusťte se do hledání.

3. Není nad ruční práci

Nejlepším nástrojem jsou prsty. Důvod? Jsou jemné, citlivé a hřejivé. Natočte ruku dlaní vzhůru a jedním nebo dvěma prsty vklouzněte do vagíny. Bod G je zhruba 4 centimetry hluboko. Pak jen stačí dotknout se stěny vagíny a začít s pohybem zvaným „pojď ke mně“. Stimulací začne centrum ženské rozkoše růst, což na partnerce jistě dobře poznáte.

4. Přidávejte plyn

A nebo můžete také přibrzdit. Každé ženě vyhovuje jiná frekvence stimulace. Můžete zrychlovat a zpomalovat podle její chuti a vaší výdrže. Jakmile ale bod G naplno vystoupí ze svého úkrytu, změňte intenzitu tlačení. Můžete ho jen tak škádlit nebo více zatlačit. Uvidíte, co se stane…V každém případě to bude pořádná jízda.

5. Popusťte uzdu fantazii

Neřiďte se jen slepě radami, ale pozorujte ženu, jak reaguje na určité pohyby. Některá ocení „dvoják“ – kromě dráždění bodu G i stimulaci klitorisu. Jinou bude vzrušovat hlazení poprsí a další, když se druhou rukou začnete sexuálně sám uspokojovat. A také si zapamatujte, že první neúspěch nic neznamená a klidně se do hledání dejte znovu.

6. Jen žádné mlčení!

Komunikace je klíčem k dobrému sexu. Sdělujte si navzájem všechny svoje pocity a nic nepředstírejte. Zvlášť, když se vám něco nelíbí. A nebo máte nápad, jak společné hrátky ještě více okořenit. A pokud máte pomalý rozjezd, klidně použijte lubrikační gel – některé z nich jsou přímo určené pro bod G. Výrobci slibují, že zvětšují jeho velikost a zvyšují citlivost.

7. Díky, pane doktore

Až bude po všem, věnujte tichou vzpomínku německému gynekologovi a sexuologovi Ernestovi Grafengergovi, po kterém je bod G pojmenován. Objevil ho náhodou – v 50. letech minulého století se snažil pomoci ženám unaveným po mnohonásobných porodech a tak vytvořil kroužek do vagíny. Brzy se projevil i jeho vedlejší účinek – orgasmus. To ho vedlo k dalšímu bádání a zjištění, že hned u vchodu do vagíny na přední straně existuje místo skrývající velký počet nervových zakončení.

8. Maximum potěšení

Nejste spokojená s tím, jaký bod G vám příroda nadělila? Žádný problém – nechte si ho zvětšit! Stačí malá dávka kyseliny hyaluronové (ano, to je ta, kterou se vyplňují vrásky) a váš spínač rozkoše získá dvojnásobný objem. Díky tomu dojde ke zvýšení citlivosti, vyšší frekvenci orgasmů i jejich delšímu trvání. Podle průzkumů v USA, kde tahle procedura momentálně letí, zaznamenalo zlepšení pohlavního života a zintenzivnění milostných prožitků až 87 procent žen.  A to už něco znamená…

VIBRÁTORY NA BOD G >>