Dámy, už máte hračku, kterou milujete a která lásku předává vám? Dneska se podíváme zblízka na masturbátory pro ženy a hned 10 vám jich doporučíme. Nebude se jednat o vibrátory pro vnitřní použití, ale pouze o hračky pro stimulaci klitorisu. Na své se tedy přijdete hlavně pokud zbožňujete vnější dráždění.  

  1. Satisfyer Pro 2 Next Generation

Na pozici číslo jedna nesmí chybět nejprodávanější ženská hračka vůbec. Tento model Satisfyeru je sice poněkud zastaralý, ale zároveň je také cenově dostupný, a možná právě proto o něj stále zájem. Využívá technologie tlakových vln, přisaje se k vašemu klitorisu a bude jej nasávat a laskat, dokud nevyvrcholíte, což bude pravděpodobně velice brzo.

Technologie tlakových vln je typická jak pro hračky Satisfyer, tak Womanizer, který s touto technologií přišel jako první. Spočívají v tom, že vytváří jakýsi podtlak nebo nasávaní na vaší perle slasti. Oblíbí se je ženy, které milují orální sex! Orgasmus se většinou dostavuje velice brzo a za vyzkoušejí určitě stojí i dámám, které nikdy orgasmus nezažily. Možná právě jim totiž změní život.

  • Satisfyer Curvy

Naopak nejnovější model Satisfyeru. Je půvabný, umí kromě nasávaní také vibrovat, ale co je nejlepší – ovládá se skrz aplikaci v telefonu. Můžete se dokonce propojit se svým protějškem a nechat ho, aby vám úroveň stimulace určoval sám (ideální pro vztahy na dálku). Nás ale nejvíce baví propojení přes Spotify a funkce v rytmu oblíbené hudby. Máte ráda rychlou taneční hudbu? To asi budete hotová hodně brzo.

  • Sqweel 2 Oral Sex Stimulator

Dnes již legendární lízač! Sqweel má otočné kolo s jazýčky, které budou oblizovat váš klitoris. Vybírat si můžete z různých rychlostí a hebkost jazýčků vám bude báječně příjemná. Opět něco hlavně pro milovnice orálního potěšení!

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

Tohle udělátko je vůbec nejprodávanější erotickou hračkou v USA. Nabídne vám totiž hned 3 funkce. Jednak bude nasávat vaši vulvu, ale také ji bude dráždit šikovným jazykem. Podtlakem se vaše květina stane mnohem citlivější a jazýček ji pak pořádně rozparádí. Chtěla byste ještě něco dovnitř? Z druhé strany se hračka používá jako vaginální vibrátor!

  • LELO Sona 2

Další podtlakový kamarád. Lelo Sona však není jen tak nějaký obyčejný nasávač. Disponuje speciální technologií, které vás dostane do jiné dimenze. Dokáže totiž stimulovat nejen nervová zakončení z vnější části klitorisu, ale také ty části, které jsou okem neviditelné. Orgasmus pak vzejde nejen z klitorisu, ale rovnou z celého těla.

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

Podtlaková funkce nemusí být to nejediné pro vaše orgasmické štěstí. Tento cenově dostupný vibrátor s příznačným názvem je nádherně hebký a lze jej nasadit na prst. Laskat vás bude vibracemi, manipulace s ním bude snadná a vyvrcholení slastné. Je ideální i jako první erotická hračka nebo ve chvíli, kdy jste po rozhodu a potřebujete zapomenout a zároveň objevit něco nového.

  • Womanizer Premium

V našem výčtu nesmí chybět Womanizer, hračka, která pro lidstvo a jeho vývoj znamená opravdu hodně. Kdyby nebyl Womanizer, možná by ani nebyla stimulace pomocí tlakových vln. Womanizer je značka, za kterou se vyplatí připlatit, jeho kvalitu poznáte na první pohled a po prvním použití se vám změní život (ne, nepřeháníme).

  • Zalo Bess Vibrator

Mezi další objevy týkající se ženského potěšení patří také to, že když se zaměříte na přesnou stimulaci toho nejcitlivějšího bodu, čeká vás ohromující vrchol. A právě za tímto účelem vznikly hračky s velice úzkým koncem pro snadné zacílení na onen bod. Jednou z nich je také tento luxusní a nádherný Zalo Bess.

  • Adrien Lastic Caress Revolutionary Clitoral Stimulator

„Omg já tuhle hračku tak miluju! Otáčí se v několika rytmech, vybrat s můžete z několika nástavců a je úžasně hebká. Kam se hrabe cokoliv jiného! Prvních pár týdnů jsem na ní pociťovala dokonce závislost, ale to nevadí, ne?“ (kolegyně Sára)

  1. Lovense Ferri Remote Controlled Panty

A na závěr malé tajemství do vašich kalhotek! Nenechte se zmást názvem, s tímto Ferrim to určitě budete chtít prožívat zas a znova. Uvelebí se ve vašich kalhotkách, propojí se s telefonem a vzrušování může začít. Budete si vibrace diktovat sama nebo tento úkol někomu svěříte?